Mode

Elke dag toont een Belgische modeblogger zijn of haar favoriete festivaloutfit

FESTIVALTREND. Bloemenjurkjes en jeans

FESTIVALTREND. Bloemenjurkjes en jeans

Foto: My Fashion Blog/ Emma Gelaude

Life gaat op zoek naar de perfecte festivaloutfit, samengesteld door Belgische modebloggers. Vandaag: Emma van My Fashion Blog.

Deze outfit vertrekt vanuit een fleurig bloemenjurkje: niet alleen omdat dit altijd vlot staat, maar vooral omdat de drukke print elke vlek camoufleert. Tip van Emma voor wie zich niet comfortabel voelt in een rok: 'ga voor een jump- of playsuit of draag een mooie onderbroek (lacht)'. De jurk wordt gecombineerd met kniekousen, die je naar boven trekt wanneer het ’s avonds kouder wordt. Een jeansvestje maakt de outfit af: ‘jeans is stevig en wordt mooier als het verslijt, ideaal dus voor een festival’, aldus Emma.

Emma neemt graag haar camera mee naar festivals, die ze opbergt in de praktische tas van de Mexicaanse blogster Andy Torres voor Kipling. Hoewel je op festivals best geen dure accessoires draagt, maakt Emma toch een uitzondering voor haar horloge: ‘dit is een signature piece, net zoals een bril, die ‘hoort’ bij een persoon’. De outfit wordt afgewerkt met armbanden.
 

Voor meer modetips van Emma, ga naar Emma's Fashion Favorites

Klik hier voor meer festivaloutfits en -tips.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees