VIDEO. Schlecks maken Eindhoven onveilig in oude Daf

Na een slopende Tour de France is het tijd voor de broertjes Schleck om wat stoom af te laten. Toen ze naar Nederland afzakten voor de kermiskoers in Stiphout, kregen ze daar alle kans toe. De twee reden rond in een oude Daf en maakten de binnenstad van Eindhoven onveilig.

vermi

Het Eindhovens Dagblad bood de twee een ritje aan in een oud en gammel autootje, waarin ze zich volledig konden laten gaan. Nadat Andy zich meteen enthousiast achter het stuur zet met co-piloot Fränk naast zich, volgt er een hilarische rit, recht gegrepen uit één of andere oude kolderfilm. De jongste van de Schlecks toonde zich in de afgelopen Tour de France tijdens afdalingen al een niet te beste chauffeur op de fiets maar bakt het er achter het stuur zo mogelijk nog slechter van. De twee worden door een dienaar van de wet dan ook terecht gewezen wanneer ze op het voetpad zijn beland. 'Zo, wat zijn we aan het doen?'

Het autootje kwam overigens niet ongeschonden uit de strijd: het interieur werd door de twee Luxemburgse broers stevig onder handen genomen en tot slot krasten ze hun handtekening met een sleutel in de motorkap.

Aangeboden door onze partners

Meer sportnieuws

Video

Keuze van de redactie