Tien zwarte wegen, tien zware ongevallen

Tien zwarte wegen, tien zware ongevallen

Foto: PHK

R8 Kortrijk, mei 201. De 25-jarige Steven Bonbony komt om het leven bij een aanrijding op de R8 tussen Heule en Gullegem. Zijn wagen slaat tegen 170 km per uur over de kop, nadat zijn BMW een andere auto had geramd. (zie foto)

N12 Wijnegem, oktober 2010

Een Nederlander van 39 overlijdt bij een zwaar verkeersongeval. De man reed in een lichte bestelwagen over de Houtlaan toen hij de controle over het stuur verloor. De wagen ramt drie bomen en wordt weggeslingerd in de gracht. De Nederlander is op slag dood.

N4 Overijse, september 2010

Een bromfietser raakt gewond op de Brusselsesteenweg nadat hij een auto wil inhalen. De 17-jarige S.K. wordt daarbij gegrepen door de wagen en raakt zwaargewond.

N42 Geraardsbergen, augustus 2010

Op de Astridlaan in Geraardsbergen raakt een 71-jarige fietsster zwaargewond. Ze wou de weg oversteken ter hoogte van de Marktweg, maar de bestuurster van een aankomende bestelwagen kon niet tijdig stoppen.

N12 Deurne, juli 2010

Een 36-jarige man uit Antwerpen laat het leven na een zwaar ongeval op de August Van De Wielelei. De man komt met zijn motorfiets tegen een auto terecht en overlijdt ter plaatse.

R4 Gent, april 2010

Glen Goethals wordt overreden op een zebrapad aan de R4-Kennedylaan. Hij had net gesolliciteerd bij Volvo, dat daar recht tegenover ligt.

N50 Kooigem, juli 2009

De 16-jarige fietser D.N. uit Moeskroen wordt bij het oversteken van de Doornikserijksweg (N50) in Kooigem , ter hoogte van de Stock Américain, gegrepen door een Mercedes-terreinwagen. De fietser komt met het hoofd tegen de voorruit terecht en is op slag dood.

N73 Bree, 2008

In 2008 vinden op de N73 zeven verkeersongevallen met gewonden plaats, twee andere ongevallen kennen een dodelijke afloop. Beide verkeersdoden laten het leven aan dezelfde boom.

E17 richting Frankrijk, augustus 2007

Elie Vermeersch (27) uit Wevelgem overlijdt na een zwaar ongeval op de E17 tussen Kortrijk en Frankrijk in de richting van de Franse grens. Zijn tankwagen vliegt in brand nadat die door een andere vrachtwagen wordt aangereden.

N43 Harelbeke, maart 2006

David Lavens (31) uit Harelbeke komt om in de Gentsestraat in Harelbeke, nadat hij tegen een minibusje botst en met zijn hoofd tegen een verkeerspaaltje slaat.

 

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees