Celebs

VIDEO. Foo Fighters voorzien homohatende sekte van passend antwoord

De radicale christelijke organisatie Westboro Baptist Church kwam vrijdag actie voeren aan een optreden van de Foo Fighters in Kansas City, maar werd door Dave Grohl en de rest van de band van een passend antwoord voorzien.

De Westboro Baptist Church is een radicale christelijke organisatie uit Topeka, in de staat Kansas. De vereniging bestaat hoofdzakelijk uit familieleden van dominee Fred Phelps en heeft al jaren tot doel alle Amerikanen erop te wijzen dat grote rampen een straf van God zijn en homoseksualiteit des duivels is.

De familie Phelps trok de jongste jaren het hele land rond om actie te voeren tijdens begrafenisdiensten van gesneuvelde Amerikaanse soldaten en hun overlijden te bejubelen. Dat leverde hen intussen het etiket ‘meest gehate familie van Amerika’ op.

Enkele maanden geleden al maakt de familie bekend actie te willen voeren tegen de Foo Fighters, omdat de band 'haar positie misbruikt om overspel, ontucht en homoseksualiteit te promoten, in plaats van trouw aan God'.

Maar de Foo Fighters verbaasden iedereen door vlak voor hun optreden op straat te verschijnen, verkleed als de homoseksuele truckers uit hun eigen clip 'Hot Buns'. 'Het maakt niet uit of je blank, zwart, paars of groen bent', klonk het, tot jolijt van de omstaanders.

'Mannen die van vrouwen houden, vrouwen die van mannen houden, mannen die van mannen houden of vrouwen die van vrouwen houden, we zien ze allemaal graag bezig. God bless America, y’all!'

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees