Beauty

BIZAR. Make-uppistool voor de echte femme fatale

BIZAR. Make-uppistool voor de echte femme fatale

Foto: Styletoday

Goed nieuws voor echte femmes fatales. Vanaf nu kan je verleidelijk een pistool uit je tasje tevoorschijn halen in échte James Bond-stijl.

De Nederlander Ted Noten ontwierp ‘Chanel 001’ en’Dior001’, twee designgeweren boordevol make-up. De pistolen zijn geladen met lipgloss, parfum, een haarpin, tandenstokers en zelfs een USB-stick. In de ‘kogelhouder’ is ruimte voorzien voor pillen, kwestie van écht fully loaded op een feestje te verschijnen!

Het zwarte Chanel-pistool is afgewerkt met 50 gram goud van 24 karaat, bij het witte Dior-exemplaar zorgt 100 gram zilver voor versiering. Je raadt het al: dit hebbeding krijg je niet voor niks. Voor ‘Chanel001’ tel je al vlug 12.000 euro neer, terwijl ‘Dior001’ voor “maar” 8.000 euro van jou is!

Voor hij als ontwerper aan de slag ging, werkte Noten een tijdje als verpleger in een psychiatrische instelling. Zou hij daar zijn moordlustige ideeën gehaald hebben? Zijn creaties zijn in elk geval een schot in de roos!

Wil je meer zien van deze excentrieke ontwerper? Op 18 en 19 november worden zijn creaties tentoongesteld op de expo "Koekoekschmuck", een project van Villa de Bondt te Gent.

 

   styletoday

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees