Celebs

Belgisch tijdschrift Royals krijgt ook Russische editie

Royals, een Belgisch maandblad gespecialiseerd in nieuws over koninklijke families, krijgt begin volgend jaar een Russische editie. Royals is daarmee het eerste Belgische tijdschrift met een licentieovereenkomst in Rusland. Het is ook de eerste keer dat Royals in een andere taal dan Nederlands of Frans verschijnt. Dat laat uitgever Roularta Media Group maandag weten.

Press News NV, een dochter van Roularta Media Group, en Larine Press hebben voor de uitgave een licentieovereenkomst gesloten. De Russische uitgever van het gespecialiseerde tijdschrift over regerende en niet-regerende koninklijke families is Evgeny Larin.

Enerzijds zullen stukken uit Royals en Royals Extra worden herwerkt en overgenomen, anderzijds zal er ook eigen inbreng zijn van Russische journalisten ter plaatse. Hoeveel leden die redactie zal tellen is nog niet duidelijk.

Royals, dat in België 5,25 euro kost, zal in Rusland naar schatting zowat de helft goedkoper zijn. Als alles goed gaat komt de eerste Russische Royals tussen midden februari en begin maart op de markt.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees