Anderlecht leent Reynaldo uit aan Westerlo

Anderlecht leent Reynaldo uit aan Westerlo

Foto: Photonews

Zopas bereikten KVC Westerlo en RSC Anderlecht een akkoord over de tijdelijke overgang van aanvallende middenvelder Reynaldo Dos Santos Silva. Reynaldo wordt tot het einde van het huidige seizoen uitgeleend aan de club uit de Kempen.

'We zijn erg opgezet met de komst van Reynaldo. Hij moet voor meer creativiteit zorgen en ons helpen de gevarenzone te verlaten', liet Westerlo-voorzitter Herman Wijnants al weten. Na Bart Goor is het de tweede versterking tijdens dit seizoen.

'Reynaldo kwam niet aan spelen toe bij paars-wit en we wilden hem deze kans niet onthouden. Reynaldo is een goede voetballer die nu zijn waarde kan bewijzen in Westerlo. We wensen hem alle succes toe', aldus Herman Van Holsbeeck, algemeen directeur van RSC Anderlecht.

Derde uitleenbeurt

Anderlecht haalde de Braziliaan Reynaldo in 2008 naar België. In 2009 kreeg hij een aanbod van AZ Alkmaar maar Reynaldo besloot toch in Anderlecht te blijven. Zijn eerste speelminuten bij Anderlecht kreeg hij tegen KV Kortrijk. Vanaf 1 januari 2009 werd hij uitgeleend aan Cercle Brugge voor een half seizoen. Ook het seizoen erna speelde de Braziliaan op uitleenbasis bij de Vereniging. Deze zomer keerde hij terug naar Anderlecht maar kon er zich (weer) niet doorzetten en wordt dus opnieuw uitgeleend.

 

 


 

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.