Reglement 'Laad hier uw mooiste Lichtfestival-foto op'

Reglement 'Laad hier uw mooiste Lichtfestival-foto op'

Verschijnt uw Lichtfestival-foto binnenkort ook in De Gentenaar? Foto: Dominique Dierick

De tweede editie van het Lichtfestival Gent doet heel de stad Gent in het licht baden. Tijdens dit vierdaagse spektakel van 26/01 tot 29/01 volgen honderdduizenden bezoekers een route langs Gentse pleinen en gebouwen, omgetoverd tot prachtige lichtkunstwerken.

Heb je mooie foto's van het Lichtfestival? Laat ons meegenieten en laad hier jouw foto's op!

Hoe gaat het in zijn werk?

Ga naar www.gentenaar.be/lichtfestival en stuur uw foto door. Vertel er ons bij waar de foto precies gemaakt is (welk plein, welk gebouw) en wie u bent. Let op: indien u uw foto in aanmerking wil laten komen voor publicatie, dient hij minstens een grootte te hebben van 300 dpi.

Eenmaal deze eenvoudige stap achter de rug, publiceren we uw foto op de website.  De beste foto's verschijnen in De Gentenaar en enkele zelfs in het officiële Lichtfestival Gent 2012 boek!

Veel succes!

 


Reglement

Ik geef Corelio Publishing NV hierbij toestemming om de foto die ik doorgezonden heb gratis te gebruiken in de kranten De Standaard/Het Nieuwsblad/De Gentenaar en op de websites van deze kranten, zonder beperking in de tijd. Ik ben de auteur van deze foto en mijn naam mag bij deze foto worden vermeld.

Ik doe bovendien uitdrukkelijk afstand van portret- en andere rechten en geef toestemming de foto's rechtenvrij te gebruiken worden voor de uitgaves rond het Lichtfestival Gent 2012.

Tot slot heb ik van de personen die erop voorkomen toestemming bekomen voor deze foto en voor dit doel. Ik vrijwaar Corelio Publishing voor alle aanspraken van derden in verband met deze foto.


Spelregels

 • De redactie is in de eerste plaats op zoek naar foto's van het Lichtfestival 2012.
 • Het is niet de bedoeling om foto's van huisdieren, portretten, natuurfoto's, flyers en dergelijke in te sturen, tenzij er door de redactie specifiek om gevraagd wordt.
 • De redactie maakt iedere dag een selectie uit de ingezonden foto's op basis van verschillende criteria.
 • Iedereen, die met zijn officiële voornaam en familienaam en correcte adresgegevens (straat, huisnummer, woonplaats) geregistreerd is op nieuwsblad.be, en deze gebruiksregels aanvaard heeft, kan foto's insturen naar en reageren op nieuwsblad.be.
 • Reclame of links naar externe sites, zijn niet toegestaan. Ingezonden foto's en reacties zijn evenmin bedoeld om campagne te voeren of oproepen te lanceren.
 • Persoonlijke aanvallen, beledigende taal en het benoemen van derden met bijnamen in reacties, zijn niet toegelaten.
 • Gebruik geen hoofdletters of opeenvolging van leestekens om uw argumenten kracht bij te zetten.
 • Uw foto's en eventuele reacties worden met voornaam en naam gepubliceerd.
 • Het online plaatsen van een foto of een reactie houdt geen enkele inhoudelijke goedkeuring door de redactie in. De auteur van een reactie is volledig en uitsluitend verantwoordelijk voor de inhoud van zijn reactie.
 • Hou er rekening mee dat de foto's en reacties gearchiveerd worden, en opzoekbaar blijven via zoekrobots. De redactie kan niet ingaan op verzoeken om foto's of reacties naderhand te verwijderen.
 • De redactie heeft het recht foto's en reacties niet te plaatsen, met vertraging te plaatsen of te verwijderen. Zij moet deze beslissing niet motiveren en gaat hierover niet in debat.
 • De redactie heeft het recht een deelnemer tijdelijk of definitief de mogelijkheid om foto's in te sturen of om te reageren te ontzeggen. De redactie moet deze beslissing niet motiveren en gaat hierover niet in debat.
   

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio