Celebs

Jeoffrey kiest in 'The bachelor' voor Shari

Jeoffrey kiest in 'The bachelor' voor Shari

Foto: *

Ze had 'de mooiste borsten van België', maar vrijgezel Jeoffrey heeft het meer voor naaldhakken dan voor rijlaarzen. Daarom koos hij in 'The bachelor' voor Shari en niet voor Nathalie.

Liefde maakt blind, dàt excuus heeft Jeoffrey Brabanders, alvast. de vrijgezel uit Hasselt, koos in de finale van The bachelor voor Shari Wouters, een 21-jarige kapster uit Antwerpen. Jammer voor Nathalie Schepens (24), de medewerkster van het UZ Gent, die niets liever doet dan paardrijden.

Jeoffrey koos voor Shari 'omdat ze mysterieus en sexy' is. 'Ik val op magere vrouwen', zei Jeoffrey over Shari in de uitzending: als je ziet hoe mager Nathalie is, heeft Jeoffrey zijn vrouwen blijkbaar graag flinterdun. Opmerkelijk: de ouders van de vrijgezel vonden Nathalie, en niet Shari, de beste keuze voor Jeoffrey. Die leek dat zelf te beseffen: 'Als ik écht een vaste relatie wil, ga ik voor Nathalie'. Van Nathalie had Jeoffrey gezegd dat ze de mooiste borsten van België had, maar die argumenten waren blijkbaar niet doorslaggevend.

Hart gebroken

Toen Jeoffrey gisteravond voor Shari koos, zei Nathalie 'dat haar hart gebroken was'. De opnames dateren van een halfjaar terug: Nathalie is nog altijd vrijgezel, maar haar hart is al gelijmd. 'Ik was verliefd op die jongen. Zijn ouders vonden mij leuk, ik geloofde erin. Achteraf denk ik dat Jeoffrey nog niet naar de vrouw van zijn leven op zoek was. Ik hoop dat ik hier geen spijt van krijg, hoorde je hem in de uitzending zeggen. Dat liet hij volgen door 'ik ga waarschijnlijk mijn leven lang jaloers zijn op jouw toekomstige vriend'. Hij wist dat ik een serieuze relatie wou, niks voor de show. Toen ik vorige week zei dat ik nooit tweede keuze zou zijn, trok hij bijna wit weg. Ik wens hem veel geluk, hoor.'

Of Jeoffrey en Shari een koppel zijn, weten we pas volgende week in de laatste aflevering van 'The bachelor'. De twee zijn de voorbije weken nog samen gesignaleerd in Hasselt, maar dat hoeft niks te betekenen.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees