Celebs

Shari en Jeoffrey uit ‘The bachelor’ zijn geen koppel

Shari en Jeoffrey uit ‘The bachelor’ zijn geen koppel

Foto: De Bachelor

Zie je wel, zullen de kijkers van het VTM-programma ‘The bachelor’ zeggen: de begeerde vrijgezel Jeoffrey Brabanders (27) en de 21-jarige kapster Shari Wouters uit Deurne zijn geen koppel.

Shari was de definitieve keuze van Jeoffrey, maar blijkbaar was het vuurwerk tussen de twee verwaterd tot een klein rotje. ‘Wij zijn absoluut geen koppel’, zegt Shari. ‘We zijn dat nooit echt geweest. Als je drie weken met één man op een prachtig eiland zit, is het gemakkelijk gevoelens te krijgen voor iemand. Er wordt dan wel gekust, maar ook niet meer dan dat. Na Thailand hebben we elkaar een paar keer gezien, maar we mochten niet in het openbaar gezien worden: ook dàt helpt een relatie niet echt vooruit’.

De ouders van Jeoffrey vonden Shari geen goede partij voor hun zoon, hun voorkeur ging naar Nathalie Schepens uit Berlare. ‘Dat deed een beetje pijn’, zegt Shari. ‘Die mensen kennen mij duidelijk niet. Ze zitten één uur met mij aan tafel en besluiten dat ik makkelijk te kneden ben en geen sterk karakter heb. Dat klopt niet. Op Facebook zijn er al haatpagina’s tegen mij, maar dat laat me koud. Ik ben wie ik ben. Ik vind Jeoffrey een toffe gast, maar de man van mijn leven is het niet. Ik heb aan het programma een paar goede vriendinnen overgehouden.’

De laatste aflevering van The bachelor werd in december opgenomen en vond zes maanden plaats na het avontuur op Thailand. Shari is nog altijd vrijgezel. Jeoffrey Brabanders was niet beschikbaar voor commentaar.

Corrigeer

De keuze van de redactie Enkel voor abonnees