Deelnemers Amerikaanse 'Fear Factor' moeten ezelsperma drinken

Deelnemers Amerikaanse 'Fear Factor' moeten ezelsperma drinken

Foto: BDW

In het televisieprogramma 'Fear Factor' worden de grenzen van het fatsoen wel vaker overschreden, maar komende maandag wordt toch een absoluut dieptepunt bereikt. In de Amerikaanse versie van de show zal dan te zien zijn hoe deelnemers een glas sperma én een glas urine van een ezel moeten drinken om door te mogen naar de volgende ronde. Het fragment zorgde naar verluidt voor hevige discussies bij het management televisiezender NBC, maar uiteindelijk werd beslist om de aflevering toch uit te zenden.

Presentator Joe Rogan verwees eerder al in een interview naar het fragment. Toen hem gevraagd werd wat de meest wansmakelijke uitdaging in het nieuwe seizoen zou worden, kon hij daar nog geen antwoord op geven. 'Want het is nog niet duidelijk of die proef wel zal uitgezonden worden', aldus Rogan. 'Het is echt volledig belachelijk. Toen ik er voor het eerst over hoorde dacht ik dat het een grap was.'

De Amerikaanse showbizzsite tmz meldt dat de opnames vorige zomer werden gemaakt. Teams van tweelingen werden uitgedaagd om eerst een glas ezelsperma te drinken en dat vervolgens door te spoelen met een glas urine. Volgens tmz 'slaagden' verschillende deelnemers in de uitdaging.

Corrigeer

NIEUWS