Interieur

Een koffietafel die groeit en krimpt wanneer het moet

Een koffietafel die zich aanpast aan jouw 'koffiebehoefte', zo omschrijft de Nederlandse ontwerper Reinier de Jong zijn ontwerp van een salontafel. Het ideale meubel voor kleine ruimtes, maar door de vele variaties kan het simpele, elegante ontwerp toch ook een blikvanger worden in veel interieurs.

Helemaal opgevouwen heb je een klein tafeltje dat nauwelijks plaats inneemt, maar de houten panelen van REK kan je (in verschillende richtingen) uit elkaar schuiven om zo het oppervlak aan te passen aan het aantal gasten of veranderende behoeften.

Bovendien biedt de tafel ook opbergruimte voor tijdschriften, boeken of multimedia. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je te ver doorschuift, want een ingebouwde stop houdt het blad tegen. Die zorgen er ook voor dat je kunt kiezen voor een favoriete 'vaste' stand.

In dezelfde reeks heeft Reinier de Jong ook een boekenkast ontworpen die als het ware meegroeit met je collectie: hoe meer boeken, hoe meer je de kast kan uitschuiven. Het maakt niet uit hoeveel boeken je hebt, je boekenkast staat altijd vol.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees