Vlaamse Oh oh Cherso komt niet op het scherm

Vlaamse Oh oh Cherso komt niet op het scherm

Foto: Oh Oh Cherso

De Vlaamse versie van Oh oh Cherso zal dan toch niet worden uitgezonden. Nadat de lancering van de sterk gehypete realityserie eerst werd uitgesteld tot de zomer, laat zender 2BE nu weten dat het programma helemaal wordt afgeschaft.

 Normaal zou de Vlaamse versie van Oh oh Cherso vanaf 5 maart worden uitgezonden op 2BE. De zender liet een week voor de lancering nog weten dat het programma pas in de zomer te zien zou zijn: 'Het was te vroeg om het programma uit te zenden.' Nu blijkt dat het programma helemaal afgeschaft wordt. Oh oh Cherso zou niet bij het profiel van de zender passen. 

Het bericht bevestigt de geruchten van de afgelopen weken: verschillende media berichtten al dat het programma in de vuilbak zou zijn gekieperd. Eén van de redenen daarvoor zouden de negatieve reacties zijn, na de gelekte castingvideo van de deelnemers. Daarin werd bij de jongeren gepeild naar hun kennis over Griekenland, hun vakantiebestemming.

Door hun antwoorden als 'Rome' en 'Kreta' op de vraag wat de hoofdstad is van het land, werd volop gelachen met de Limburgse deelnemers. Volgens geruchten zouden directieleden van de VMMa denken dat het programma schade zou berokkenen aan het imago van zender 2BE, waardoor werd besloten om de Vlaamse versie van het programma te annuleren.

Corrigeer

MEER NIEUWS