Familie en minnaar vinden troost bij elkaar tijdens emotioneel afscheid

Vanessa Dejaeghere (34) Foto: kds

WAREGEM - In de kerk van Waregem vond zaterdagmiddag onder massale belangstelling de afscheidsplechtigheid plaats van Vanessa Dejaeghere. Ook Wim Decleir (40), de minnaar van Vanessa, was aanwezig tijdens de viering.

De kerk van Waregem zat zaterdagmiddag afgeladen vol voor de begrafenis van Vanessa Dejaeghere. De 34-jarige bankbediende werd afgelopen maandag na een hevige ruzie met een hakmes om het leven gebracht door haar echtgenoot Jess Dewaele (35), nadat hij besefte dat hij opnieuw bedrogen werd. De vrouw overleed vrijwel meteen aan haar verwondingen. 

Opvallend: naast de vele familie, vrienden en collega's van Vanessa, was ook haar minnaar Wim Decleir aanwezig. Uitgerekend omwille van hem sloegen de stoppen door bij Jess Dewaele. Toch vonden zowel hij als de naasten van Vanessa voor en tijdens de viering troost bij elkaar. Er werd intens geknuffeld en gecondoleerd. Ook schreef de minnaar een aangrijpende tekst voor het bidprentje. Met een gebogen hoofd en zwaar geëmotioneerd volgde hij vooraan in de kerk de plechtigheid bij.

Tijdens de viering namen onder meer enkele vriendinnen van de Vrouwenbond en een collega van Belfius (het vroegere Dexia, nvdr.) het woord. 

Ook op het kerkplein kon de begrafenis op heel wat aandacht rekenen. Heel wat mensen hielden na de wekelijkse markt wacht aan de kerk tot de viering afgelopen was.  

 

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees