PROFIEL. Glenn Claes

PROFIEL. Glenn Claes

Foto: vtm

Glenn Claes viel al op voordat hij één noot gezongen had. De jonge Limburger wilde niet te laat zijn voor zijn blind audition en vertrok dan maar al de dag ervoor. Toen hij met een brede glimlach uit zijn camper stapte, veroverde hij al een pak meisjesharten. Hij en zijn gitaar veroverden ook de rest van Vlaanderen.

Persoonlijke fiche:

  • Leeftijd: 21
  • Woonplaats: Beverlo
  • Werk: Loodgieter

Parcours in 'The Voice':

De vier coaches hadden allemaal al afgeduwd voor Glenn 'I Shot the Sheriff' kon zeggen. Een topfavoriet was geboren.

Coach Jasper stoomde Glenn klaar voor zijn battle tegen Zinno. Samen brachten ze een geweldige versie van 'If You Let Me Stay' van Trent D'Arby. Het was de klankkleur van Glenn die echter de doorslag gaf en recht gaf op een plaatsje in de liveshows.

Hoewel coach Alex in de eerste liveshow niet van zijn sokken geblazen was van Glenns versie van 'I Could Never Take the Place of Your Man' van Prince, liet hij erna toch zien erg veel in zijn mars te hebben. Bij zijn 'Sound of Silence' van Simon & Garfunkel en 'Naïve' van The Kooks klonken er woorden als 'kippenvel' en 'talent' bij de coaches.

In de halve finale zong hij dat andere jonge talent van team Jasper, Maxine, uit de wedstrijd met het nummer 'Message in a Bottle' van The Police.

In de finale zal Glenn zijn single 'Knight in Shining Armour' zingen. Iets wat de meisjesharten ongetwijfeld sneller zal doen slaan.

Waarom Glenn 'The Voice' (niet) wint

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees