Waarom Glenn 'The Voice' (niet) wint

Waarom Glenn 'The Voice' (niet) wint

Foto: vtm

Vrijdagavond wordt D-Day voor de finalisten van 'The Voice'. Wat zijn hun troeven? En waar worden ze op afgerekend? Wij zetten voor jullie op een rij waarom elk van de finalisten de trofee mee naar huis mag nemen, maar ook waarom ze er wel eens naast zouden kunnen grijpen.

Waarom Glenn 'The Voice van Vlaanderen' wordt:

  • Veelzijdigheid is Glenns tweede natuur, een eigenschap waar ook zijn coach Jasper Steverlinck graag mee uitpakt. Van zijn eigen versie van I shot the sheriff over Naive tot het pakkende Sound of Silence, Glenn weet telkens weer indruk te maken.
  • Zijn levenswandel van vroegere drugsverslaafde die zijn leven weer op de rails kreeg en het nu tot finalist weet te schoppen leest als een modern sprookje. Ook dit laat niemand onberoerd en levert ongetwijfeld wat stemmen op.
  • Ook al gaat het om 'de stem' in deze wedstrijd, met zijn eeuwige glimlach en 'boy next door'-allures doet Glenn heel wat meisjesharten sneller slaan. Meisjes die maar al te graag een sms'je sturen om hun favoriet te laten winnen.

Waarom Glenn niet 'The Voice van Vlaanderen' wordt:

  • Topfavoriet zijn is niet altijd een geschenk. Je hebt nog steeds de stemmen nodig, ook van die mensen die er al van uit gaan dat hun stem niets meer zal veranderen aan de uitslag.
  • In de iTunes top 50 lijst is het niet Glenn maar Silke die het beste scoort met Awake, wat toch doet vermoeden dat Silke nog wat roet in het eten zou kunnen gooien.

 

 

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees