Anthony Vanden Borre moet weg bij Racing Genk

Anthony Vanden Borre moet weg bij Racing Genk

Foto: Photo News

Landskampioen KRC Genk zal de optie in het contract van Anthony Vanden Borre niet lichten. 'De overeenkomst loopt af op het einde van dit seizoen. In zijn contract staat een optie tot verlenging gestipuleerd. De club heeft nu besloten deze optie niet uit te oefenen. De speler is dus vrij om na dit seizoen andere oorden op te zoeken', klinkt het bij Genk.

De 24-jarige Vanden Borre, die in september 2010 van Genoa werd overgenomen, lag dit seizoen al enkele malen overhoop met trainer Mario Been en werd ook een tijdje naar de B-kern verwezen. Toch stond de talentvolle maar soms nukkige rechterflankspeler vaak in de basis bij de Genkenaars. Vrijdag werd de 23-voudige international in het competitieduel bij Club Brugge (2-0) nog na 78 minuten naar de kant gehaald.

Ook Durwael en Dugary mogen weg

Genk liet zaterdag ook weten dat ook de samenwerking met verdediger Timothy Durwael en de Burundese middenvelder Ndabashinze Dugary op het einde van het seizoen stopt. Beide spelers konden nooit echt doorbreken in de Cristal Arena en schopten het niet tot vaste basisspelers.

 

Corrigeer