Mode

Gratis date bij aankoop schoenen

Gratis date bij aankoop schoenen

Foto: Shutterstock

In de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur hebben ze een wel heel originele manier gevonden om vrouwen hun ware te laten ontmoeten. Als ze een paar schoenen kopen, krijgen ze er een date bovenop.

De schoenenwinkel Shoes Shoes Shoes slaagde erin om een deal te sluiten met het grootste datingbureau in Azië, Lunch Actually. Hun concept is heel eenvoudig.

Stap 1 - De vrijgezelle mannen met een profiel op de datingsite, kunnen schoenen uit de winkel keuren en hun persoonlijke top twintig samenstellen.

Stap 2 - Daarna mogen ze aangeven hoeveel procent van de schoenen ze willen betalen. Als een vrouw in de schoenenwinkel beslist om een paar te kopen dat op het lijstje van de man staat, schenkt hij ze als het ware een (fikse) korting.

Stap 3 - Vervolgens mag de vrouw haar telefoonnummer aan de winkelier geven. Die geeft het dan door aan de single man in kwestie. Het enige wat hij nog moet doen, is haar opbellen om een afspraakje te regelen.

Dames die twee of drie paar schoenen kopen, hebben recht op evenveel dates. Al is het uiteraard niet verplicht om uit te gaan met de onbekende. ‘Dit is de perfecte manier om mannen en vrouwen dichter bij elkaar te brengen’, aldus Violet Lim, oprichtster van Lunch Actually. ‘De zoektocht naar een leuk paar schoenen, kan uitmonden in een hechte vriendschap of zelfs een intense relatie. En dat allemaal door dezelfde schoenensmaak. Fantastisch, toch?’
 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees