Mode

Coca Cola onthult flesje ontworpen door Jean Paul Gaultier

Modekoning Jean Paul Gaultier. Foto: Photo News

Donderdag vormde Le Trianon in Montmartre (Parijs) het decor voor de lancering van de exclusieve 'limited edition' flesjes, gecreëerd door modeontwerper Jean Paul Gaultier, van Coca Cola Light. Meer dan 600 vips woonden de onthulling van de ontwerpen van de Franse modekoning bij, onder hen topmodel Michelle Buswell en zangeres Anggun.

Donderdag liet heel wat schoon volk zich opmerken op de rode loper in Montmartre. Naast zangeres Anggun lieten ook atrice Gemma Aterton en de Canadese band Dragonette zich opmerken. 

De collectie colaflesjes, die als thema 'Night & Day' meekregen zijn een eerbetoon aan de beroemde ontwerpen van de modekoning. Het 'Day'-flesje verwijst naar Gaultiers typische Bretoense strepen en vormt de belichaming van zijn speelse uitstraling. De glanzend rode kroonkurken doen dienst als chique baretten en maken het geheel af. De getatoeëerde ster vormt dan weer een ode aan Gaultiers muze: de matroos.

Het 'Night'-flesje beeldt een sexy rockchick uit in een korset. Het is een knipoog naar de catwalkshows van Gaultier en het legendarische, kegelvormige bh-ontwerp. Het kant- en netstofontwerp accentueert het vrouwelijke silhouet van het beroemde flesje en voegt een unieke, gedurfde toets toe aan de limited edition Coca-Cola lightcollectie.

Als aanvulling op de ‘Night & Day’-collectie wordt later dit jaar een derde flesje binnen deze limited edition-reeks gelanceerd. Het exclusieve ‘Tattoo’-ontwerp is geïnspireerd door Jean Paul Gaultiers voorliefde voor body art en maakt de collectie compleet.

Dit flesje wordt zonder twijfel een absolute musthave voor fashionista's - maar je zult moeten wachten tot later dit jaar om de collectie te kunnen vervolledigen.

Vanaf april zijn de 'Night & Day'-flesjes verkrijgbaar in 9 Europese landen. In België zullen de flesjes gratis te verkrijgen zijn bij Inno op 16 juni.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees