Seks & Relaties

Nederlandse superdonor is vader van 82 kinderen

Nederlandse superdonor is vader van 82 kinderen

Foto: Shutterstock

Nederlander Ed is een fenomeen. De man was tot zijn 34ste maagd, maar dat belette hem niet om vader te worden van tientallen kinderen. De laatste negen jaar bood hij immers zijn diensten aan als spermadonor, met 82 kinderen tot gevolg.

Ed bood zijn diensten als spermadonor eerst aan bij een fertiliteitscentrum, maar ontdekte daarna dat hij ook privé zijn diensten aan de man, of beter de vrouw, kon brengen. Ed maakte daarom een eigen website met info met zijn bedoelingen, medische tests en eisen.

Intussen slaapt de man met zo'n vijftien vrouwen per maand, en zelfs geheel gratis, zo schrijft The Daily Mail. Voor koppels die niet langs de natuurlijke weg zwanger kunnen raken, is dat uiteraard mooi meegenomen. Officiële spermabanken rekenen immers honderden euro's aan voor inschrijving, inseminatie en een staaltje sperma.

Om het hele gedoe gratis te houden, laat Ed de toekomstige moeders bij hem thuis komen. Als zijn reis- en hotelkosten vergoed worden, krijg je Ed echter ook als een donor-aan-huis.

En zo te zien is Ed een goede keuze: tachtig procent van alle vrouwen waar hij het bed mee deelt, wordt zwanger. Intussen heeft hij 82 kinderen: 45 meisjes, 35 jongens, en twee kinderen van wie hij het geslacht niet kent. De kinderen wonen bovendien verspreid over de wereld: Ed heeft zowel Duitse, Nederlandse, Italiaanse, Belgische, Franse als Nieuw-Zeelandse kindjes. Met nog tien kinderen 'onderweg' is Ed binnenkort misschien wel vader van honderd kinderen.

 

Corrigeer

In het nieuws

Het beste van Enkel voor abonnees