Celebs

Iedereen ergert zich aan 'Komen Eten'-kandidaat Didier

OOSTAKKER - Dat er in 'Komen Eten' elke week wel één of andere rare snuiter opduikt, zijn we intussen al gewoon. Deze week mag de voormalige vrt-deerne Marleen Gordts het programma wat komen opvrolijken, alleen is het niet zij, maar kandidaat Didier die de aandacht naar zich toe weet te trekken met zijn bijzondere voorliefde voor time management die hij te pas en te onpas verkondigt. Tot grote ergernis van de kijkers, zo blijkt uit de vele reacties op Twitter.

De 44-jarige Didier uit Oostakker is een projectmanager in hart en nieren: alles, maar dan ook alles is volgens hem terug te brengen op time management en daarvoor heeft hij zelf zijn eigen slogan van de 6 P's: 'Proper Planning and Precision Prevents Poor Performance'. Ook de andere kandidaten zullen het geweten hebben dat hij planning - ook in de keuken - hoog in het vaandel draagt. 

Bij de eerste kandidaat Bart, bekritiseerde hij diens gebrek aan time management nog beleefd achter de schermen. Toen hij gisteren te gast was bij Marleen kon hij zich echter helemaal niet meer inhouden. Toegegeven, de kandidaten hadden wel heel lang moeten wachten op hun voor- en hoofdgerecht, maar hen dan publiekelijk uitnodigen voor één van zijn tweedaagse cursussen time management, was er dan ook weer ver over. De andere kandidaten waren alvast niet onder de indruk en rekenden puntengewijs dan ook met hem af, door Marleen een (veel te) hoge score te geven. 

Ook de Twitteraars waren niet mals voor de projectmanager. Hieronder een greep uit de reacties: 

 

En wie benieuwd is naar één van de levenslessen van onze projectmanager, kan alvast onderstaand filmpje bekijken:

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees