Soulsister en Regi op Marktrock in Leuven

Soulsister en Regi op Marktrock in Leuven

Regi Foto: rr

LEUVEN - Net als vorige zomer is Marktrock dit jaar helemaal gratis. Ook dit jaar krijgen enkel Belgische artiesten een podium.

Soulsister, Regi, Humo’s Rock Rallywinnaars Compact Disc Dummies, Kevin Williams en Luna Twist zijn de eerste namen voor de editie 2012 van Marktrock. 

Marktrock vindt dit jaar plaats van vrijdag 10 tot en met zondag 12 augustus in de Leuvense binnenstad. Al de vermelde groepen zijn geprogrammeerd voor vrijdag en zullen aantreden op de Oude Markt en de Vismarkt.

Net als de voorbije jaren is Marktrock opnieuw helemaal gratis en zullen er op de podia alleen Belgische artiesten te zien zijn. Vorig jaar was Marktrock verspreid over vijf pleinen goed voor 54 optredens, waaronder een aantal dj’s.

Ook deze keer zullen er dj’s van de partij zijn. Zo wordt de eerste avond op de Oude Markt afgesloten door de dj’s Peter Van de Veire en Gerrit Kerremans.

Ondanks het allesbehalve zomerse weer daagden vorig jaar volgens de organisatoren 100.000 bezoekers op. De Leuvense politie hield het op 85.000.
 

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees