Beauty

Ontharingscrème bezorgt mannen pijn in de broek

Mannen die ontharingscrèmes gebruiken voor hun intieme zone, kampen achteraf vaak met pijn in de broek omdat ze de bijhorende gebruiksaanwijzing niet (goed) hebben gelezen.

Uit recensies van de Veet for Men ontharingscrème op Amazon.com, blijkt dat veel gebruikers ontevreden zijn over het product. Al hebben ze dat voornamelijk aan zichzelf te danken. Veel mannen gebruiken de crème, die een snelle en effectieve haarverwijdering belooft, om het haar rond hun edele delen te verwijderen. Dat leidt echter tot helse pijnen in de schaamstreek.

Nochtans staat er op de verpakking dat de crème uitsluitend geschikt is om de rug, borstkas, armen en benen mee te behandelen. Wie toch een stapje verder gaat en de intieme zone onthaart, krijgt daar veel spijt van.

Een recensent meent dat zijn teelballen er lelijk uitzagen na gebruik van de crème. ‘Ze waren paars! Bovendien deed het pijn als mijn kleren erover wreven, schrijft hij eerlijk. Een andere man beschrijft de pijn iets gedetailleerder. ‘Ik denk dat dit product tien keer meer pijn veroorzaakt dan het leed dat vrouwen moeten doorstaan tijdens een bevalling. Volgens voelt het alsof je met een roest mesje in je oog prikt.’

Ondanks de negatieve kritieken, krijgt het product op Amazon.com toch vijf sterren. Het zorgt wel degelijk voor een babyzachte huid op de plaatsen waar mannen het mogen aanbrengen. Of Veet zijn klanten in de toekomst extra zal waarschuwen dat de ontharingscrème ongeschikt is voor intiem gebruik, valt te betwijfelen. Ons advies: bezint eer ge rijkelijk begint te smeren, mannen.
 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees