Mode

Modehuis Versace plant opnieuw shows in Parijs

Modehuis Versace plant opnieuw shows in Parijs

De presentatie van Atelier Versace tijdens de haute couture modeweek in januari Foto: REUTERS

Het Italiaanse modehuis Versace zal in juli opnieuw uitpakken met grootse shows in het beroemde Ritz hotel in Parijs, nadat het in januari al zijn comeback maakte in de wereld van de haute couture.

Markeer alvast 1 juli in de agenda want dat zal modehuis Versace twee shows houden in modestad Parijs. De eerste haute couture collectie na acht jaar afwezigheid werd in januari nog voorgesteld tijdens een kleine presentatie, maar volgende keer pakt Versace - zoals we het van hen gewoon zijn - het opnieuw groots aan.

Als locatie werd gekozen voor het legendarische Ritz hotel op de Place Vendôme, waar tussen 1990 en 2004 alle Parijse shows van het modehuis werden gehouden, zo ook de laatste show van Gianni Versace in 1997. Die locatiekeuze is opvallend, want het wordt ook meteen de laatste keer in dat décor. Het hotel sluit namelijk op 31 juli zijn deuren voor een twee jaar durende renovatie.

'De sluiting van het Ritz betekent het einde van een tijdperk, maar ook het begin van iets nieuws. Dat we Atelier Versace daar nog een laatste keer kunnen voorstellen, moet een onvergetelijke mijlpaal worden', aldus Donatella Versace.

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees