Celebs

Heeft Poetin affaire met de knappe Russische spionne Anna Chapman?

De bevallige spionne Anna Chapman. Foto: Photonews

De toekomstige Russische president Poetin komt steeds op internationaal niveau onder de aandacht. Zijn 54-jarige vrouw Lyudmila blijft echter uit beeld. De Russische geruchtenmolen draait op volle toeren. Zou ze zwanger zijn of werd ze aan de kant geduwd voor een maîtresse?

De Moscow Post rapporteert dat aangenomen wordt dat Lyudmila voor de derde keer zwanger is. Ze zou momenteel in behandeling zijn in een ziekenhuis ergens in het Duitse München.

De Daily Mail vermoedt dan weer dat de Russische premier een affaire zou hebben met Anna Chapman. De knappe Russische spionne verhuisde in 2010 van de Verenigde Staten terug naar haar thuisland voor een spionnenuitwisseling. Een zakenpartner van Chapman vertelde Capital New York dat de bevallige dame al eens meevoer in de privéduikboot van Poetin.

Een derde reden voor de afwezigheid van de Russische first lady in de media, wordt gegeven door de Daily Mail. Ze zou opgesloten zijn in een klooster, terwijl Poetin de bloemetjes buitenzet met de Russische olympische gouden medaille, Alina Kabayeve. Met haar zou de voormalige maar ook toekomstige president in 2008 al eens trouwplannen hebben gehad.

Poetin heeft hard zijn best gedaan om zijn familie uit het oog van de media te houden. Hij en zijn vrouw verschijnen over het algemeen nauwelijks in het openbaar. Er zijn zelfs nog nooit foto's verschenen van de dochters Mariya en Yekaterina. Olga Kryshtanovskaya, experte als het over de Russische elite gaat, benadrukt in The Guardian dat het niet echt vreemd is dat de Russische presidentsvrouw uit de aandacht blijft. 'Voor Westerse mensen is dat misschien vreemd, voor ons is dat normaal.'

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees