Vakantie

Dit is de griezeligste cruise ter wereld

Dit is de griezeligste cruise ter wereld

Foto: *

Heb je een indrukwekkende collectie horrorfilms en vind je het elk jaar spijtig als Halloween voorbij is? Dan is een vijfdaagse cruise met het Carnival Glory-schip absoluut iets voor jou.

De binnenkant van het schip wordt namelijk ingericht als een ‘Saw’-decor. Tijdens de cruise maak je ook kennis met enkele acteurs uit de angstaanjagende filmreeks, waaronder de befaamde clownspop Billy. Uiteraard kan je ‘s avonds naar verkleedfeestjes. Niet zo’n danser? Dan is een horrorfilmkwis misschien wél je ding. Als je even genoeg hebt van al het gegriezel, kan je op het dek een partijtje volleyballen of minigolfen.

Horrorfanaten die absoluut willen meevaren moeten op 11 augustus naar de haven van New York, waar het schip vertrekt. Het vaart langs de indrukwekkendste plaatsen van Canada en doet de havens van Saint John en Halifax aan. Leuk weetje: de laatste zes ‘Saw’-films werden in Canada opgenomen. Kajuiten zijn boekbaar vanaf 607 euro per persoon. Voor meer informatie, surf naar www.bocaratontravel.com

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees