Celebs

Datingsite biedt miljoen dollar voor bewijs dat beroemde maagd liegt

Datingsite biedt miljoen dollar voor bewijs dat beroemde maagd liegt

Foto: Photonews

De beruchte Amerikaanse datingsite AshleyMadison wil koste wat het kost bewijzen dat de Americanfootballspeler Tim Tebow liegt. De site die zich specialiseert in het koppelen van mensen die al een relatie hebben, biedt een miljoen euro aan de persoon die kan bewijzen dat de beroemde christen geen maagd meer is.

'Sport en seks (en natuurlijk, ontrouw) gaan hand in hand', stelt de baas van AshleyMadison. De ontrouwsite gelooft niet dat de evangelische christen Tebow nog maagd is. De Americanfootballer gelooft naar eigen zeggen niet in seks voor het huwelijk. Via Twitter verspreide de site de belofte van een miljoen dollar voor de persoon die het tegendeel kan bewijzen.

Als Tebow inderdaad nog maagd is, kan het grote bedrag natuurlijk opgestreken worden door iemand die daar onmiddellijk verandering in brengt. De vraag bij het hele gebeuren blijft natuurlijk welk bewijs je moet overhandigen.

Het is niet de eerste keer dat gespot wordt met het standpunt van Tebow over voorhuwelijkse seks. Toen hij naar de New York Jets ging, zei Rob Gronkowski van grote rivaal Patriots dat hij wel eens met Tebow wou slapen 'om hem van zijn maagdelijkheid te beroven.

'Indien meneer Tebow zich inderdaad afzijdig houdt van lichamelijke relaties, zou ik hem willen aanmoedigen een leuke dame of twee te zoeken en zo veel van zijn jeugd en bekendheid te genieten als maar kan', wil de directeur van AshleyMadison er nog aan toevoegen.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees