Syrische rebel wordt levend begraven

Syrische rebel wordt levend begraven

Foto: youtube

De burgeroorlog in Syrië gaat onverschrokken verder. Dagelijks blijkt uit verslagen en getuigenissen dat het Syrische regime er niet voor terugdeinst om tegenstanders een kopje kleiner te maken, mensen te martelen en zelfs kinderen in de strijd te betrekken. Nieuwe beelden, die nu al beschouwd worden als de ergste sinds de oorlog er begon, lijken het Syrische terreurbewind enkel te bevestigen.

Op de beelden is te zien hoe Syrische soldaten een tegenstander levend begraven. De man zou een rebel zijn uit het dorp Al-Qussair, nabij de stad Homs. Volgens de soldaten uit de video had de man een verborgen camera bij zich en speelde hij beelden over het bewind van president Assads door aan tv-zenders. 

Het slachtoffer wordt vervolgens verschillende keren 'animal' en 'dog' genoemd, en wordt daarna levend begraven. Terwijl zand over zijn hoofd wordt gegooid bidt de man nog tot Allah.

De soldaten in het filmpje zijn onherkenbaar en ook het slachtoffer kon niet worden geïdentificeerd. Het is eveneens onduidelijk wie de beelden doorspeelde aan de persoon die de video op het internet plaatste. Sommige media twijfelen aan de echtheid van de video. 

Opgelet: volgende beelden zijn bijzonder schokkend

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees