FOTOSPECIAL. Wereld lacht met gemiste penalty Ramos

Sergio Ramos is op het internet het onderwerp van spot geworden na zijn gemiste strafschop in de halve finale van de Champions League met Real Madrid tegen Bayern München. De Spaanse international schoot zijn penalty hoog over het doel van Neuer, waarna Schweinsteiger zijn elfmeter wel tegen de touwen trapte. Bayern München kwalificeerde zich zo voor de finale. Eerder hadden Ramos' ploegmakkers Ronaldo en Kaka ook hun strafschop gemist.

De Litouwse wielrenner Tomas Vaitkus verspreidde bijvoorbeeld een bijgewerkte foto van de bemanning van de Sojoez TMA-15 op de lanceerbasis Bajkonoer, enkele uren voor de lancering naar het ruimtestation ISS op 27 mei 2009. Die bemanning bestond uit de Rus Roman Romanenko, de Canadees Robert Thirsk en de Belgische astronaut Frank De Winne.
Met als titel 'NASA missie gelanceerd om bal terug te vinden!!' is het hoofd van Romanenko vervangen door dat van Ramos die zijn strafschopbal twee huizen boven doel trapte en is op zijn ruimtepak de Russische vlag door de Spaanse vervangen. Ook andere internetgrapjes gaan in dezelfde richting.
 

Corrigeer