Vakantie

Knappe vrouwen reizen gratis dankzij dubieuze website

Knappe vrouwen reizen gratis dankzij dubieuze website

Foto: *

Ben je een aantrekkelijke vrouw? Dan kan je vanaf nu gratis de wereld rondreizen dankzij de website misstravel.com.

Volgens Brandon Wade zit de wereld bijzonder eenvoudig in elkaar: aan de ene kant heb je rijke mannen die graag knap vrouwelijk gezelschap willen tijdens hun vakantie, aan de andere kant heb je mooie vrouwen die hun liefste glimlach willen bovenhalen in ruil voor een gratis luxereisje. Dus stampte hij de website misstravel.com uit de grond, waarop hij beide categorieën samenbrengt - eenvoudig toch?

Hoewel de reissite op zijn minst doet vermoeden een dekmantel te zijn voor luxeprostitutie, ontkent Wade in alle talen dat dit zijn bedoeling is: 'escorts zijn niet toegelaten. Er wordt geen geld uitgewisseld en niet over seks gepraat. De website linken aan prostitutie is dus wel erg kort door de bocht', liet hij weten aan de New York Daily News. Bovendien benadrukt hij dat de site wijst op de gevaren van online dating.

Tegenstanders van de website bekritiseren niet enkel de ongenuanceerde stereotypes waarvan de site gebruikt maakt, maar halen ook aan dat er een grote mogelijkheid tot oneerlijkheid en misbruik is. 'Je bent niet gewoon op een date met een onbekende, je zit in een hotelkamer, op een boot of in Thailand', schrijft de website Jezebel.

 


Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees