Seks & Relaties

Wat zegt zijn appartement over hem?

Wat zegt zijn appartement over hem?

Foto: shutterstock

Spannend moment: je komt voor het eerst op de plek waar je nieuwe liefde woont. En daar kan je heel wat uit afleiden.

Er ligt een zeepje naast de wasbak

Positief teken: deze man is single, maar heeft noties van elementaire hygiëne, wat er op wijst dat hij voor zichzelf kan zorgen. Als zijn appartement daarnaast opgeruimd is en een (levend) plantje op de vensterbank heeft, heb je te maken met een prima exemplaar.

Er is geen wasmachine te bespeuren en zijn was zit in een grote sportzak

Geef hem het voordeel van de twijfel: misschien is hij een wasserette-man. Maar sluit niet uit dat zijn moeder nog steeds de was voor hem doet en dat de kans dus reëel is dat hij a)verwacht dat jij dat in de toekomst zal doen en b) dat je een zeer bezorgde schoonmoeder krijgt.

De afwas van drie dagen vind je tussen de pizzadozen en de lege bierblikjes.

Deze man is vrijgezel in de meest cliché zin van het woord: huishouden is voor hem een woord van drie lettergrepen. Als er dan ook nog eens een huisgenoot opduikt die zich in boxershort voor de zetel zet, weet je dat er werk aan de winkel is.

Er hangen foto’s waarop hij te zien is met een vrouw

Het kan zus of nichtje zijn, maar geneer je niet om even te informeren wie ze is. Als het gevreesde tweeletterwoord valt, is hij wellicht nog niet over haar en trek je daar beter conclusies uit.

Een goed gevulde boekenkast en de krant op zijn nachtkastje

Leuk: deze man houdt van lezen en informeert zich over de actualiteit. Het is geen garantie, maar eventueel een indicatie dat je een slimmerd aan de haak geslagen hebt. Zitten er boeken tussen waarvan je houdt of die je haat? Welaan dan: een gespreksonderwerp!
 

Corrigeer

In het nieuws

Het beste van Enkel voor abonnees