Wraakzuchtige tandarts trekt alle tanden van ex-vriend

Wraakzuchtige tandarts trekt alle tanden van ex-vriend

Foto: an nelissen

Opgepast voor wraakzuchtige vrouwen met een tandartsenpraktijk. Een Poolse man die bij zijn ex-vriendin, een tandarts, op consultatie ging, ontwaakte enige tijd later uit narcose zonder tanden. De man had de vrouw kort daarvoor laten zitten voor iemand anders.

'Ik deed mijn best om professioneel te blijven en mijn emoties opzij te schuiven', vertelde de 34-jarige Anna Machowiak. 'Maar toen ik hem daar zag liggen, kon ik alleen maar denken wat voor een klootzak hij wel niet is.' Daarop verhoogde ze de dosis verdoving en trok ze al zijn tanden eruit. Ze wikkelde de man zijn hoofd daarna in een verband en vertelde hem, toen hij ontwaakte, 'dat er enkele complicaties waren opgetreden'.

'Ik wist meteen dat er iets niet pluis was toen ik wakker werd. Ik voelde geen enkele tand meer in mijn mond', aldus Marek Olszewski (45). 'Maar ik vertrouwde haar toen ze zei dat dat enkel door de verdoving kwam. Toen ik thuis kwam en in de spiegel keek, zag ik echter dat al mijn tanden waren getrokken. Ik kon het amper geloven.'

Machowiak riskeert drie jaar cel.

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees