Amerikaan sleept BMW voor rechter wegens eeuwige erectie

Amerikaan sleept BMW voor rechter wegens eeuwige erectie

Foto: PhotoNews

Een Amerikaanse man wil auto- en motorfabrikant BMW voor de rechter slepen omdat hij een vervelende blessure opliep na een ritje met de motor. De man reed in 2010 vier uur lang met een BMW-motor en hield daar een eeuwige erectie aan over.

In mei 2010 maakte Henry Wolf een tripje door San Francisco met zijn BMW-motor uit 1993, met een zadel van Corbin-Pacific. Maar die trip liep verkeerd af, schrijft de Britse krant The Sun. Wolf moest zijn ritje beëindigen omdat hij een erectie had. Nu, twee jaar later, is die erectie er nog steeds.

Volgens een dokter van het Michigan Instituut voor Urologie komt dat wel vaker voor. 'Wanneer een penis gedurende lange tijd samengedrukt wordt, bijvoorbeeld op een fiets- of motorzadel, is het mogelijk dat de penis gevoelloos wordt. In sommige gevallen treedt zelfs een tijdelijke, of langdurige erectie op'.

Henry Wolf zegt dat hij zowel fysiek als mentaal aangetast is door zijn aandoening en wil motorfabrikant BMW en zadelfabrikant Corbin-Pacific dan ook voor de rechter slepen wegens 'een slecht gemaakt zadel'. 

Corrigeer

NIET TE MISSEN

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees