Eden Hazard was opvallende toeschouwer bij Manchester-derby

Eden Hazard was opvallende toeschouwer bij Manchester-derby

Foto: Belga

Eden Hazard was maandag een opvallende toeschouwer in het Etihad Stadium voor de derby tussen Manchester City en Manchester United. Zowel City-coach Roberto Mancini als United-coach Sir Alex Ferguson bevestigden in het verleden al hun interesse in de Rode Duivel en zelf gaf hij ook al aan volgend seizoen in de Premier League te willen spelen. Heeft de zege van Vincent Kompany hem overtuigd om voor de Sky Blues te kiezen, of ziet de 21-jarige spelverdeler van Lille juist meer mogelijkheden bij The Red Devils?

City-voorzitter Khaldoon Al Mubarak liet verstaan te weten van de aanwezigheid van Hazard in de Etihad maar het is onduidelijk of er ook sprake was van contact. Bovendien azen ook Arsenal en Tottenham op de jonge Belg.

Zelf heeft Hazard alvast aangegeven niét naar Real Madrid of Barcelona, twee ploegen waar hij ook vaak werd geciteerd als mogelijke versterking, te zullen trekken.

'Mijn doel is de Premier League, want ik heb mijn tijd in Frankrijk gehad', zei hij zondag na de zege tegen PSG, waarin hij scoorde en een assist uitdeelde. 'Misschien zal ik ooit nog terugkeren naar Frankrijk maar nu concentreer ik me op het seizoenseinde met Lille om vervolgens naar Engeland te trekken.'
 

 

Corrigeer