Celebs

Chauffeur sleept Jennifer Lopez voor de rechter

Chauffeur sleept Jennifer Lopez voor de rechter

Manoukian was jarenlang de chauffeur van Jennifer Lopez en haar ex-man Marc Anthony. Foto: photonews

Hacob Manoukian, jarenlang de privéchauffeur van Jennifer Lopez, dient een klacht in tegen de diva en haar manager. De reden? De twee zouden zijn carrière gekelderd hebben.

In 2005 werd Manoukian in dienst genomen door Jennifer Lopez en haar toenmalige partner Marc Anthony. Het koppel was tevreden over de chauffeur en stelde hem voor om exclusief voor hen te rijden. De man greep het aanbod met beide handen, maar moest wel zijn eigen bedrijf opdoeken.

Hij ging een glamoureuze carrière tegenmoet, maar vorig jaar liep het helemaal verkeerd. Benny Medina, de manager van Jennifer Lopez, begon de chauffeur te beledigen. Zo zou hij onder meer tegen Manoukian gezegd hebben dat hij geen normal Engels spreekt. Naar verluidt kleineerde de manager hem ook in het openbaar.

De chauffeur stelt dat Medina er alles aan gedaan heeft om Lopez ervan te overtuigen dat ze iemand anders in dienst moest nemen om haar van en naar evementen te brengen. Manoukian voelde zich verplicht om ontslag te nemen en stond op straat. Maar nu slaat hij terug met een rechtzaak aan het adres van Lopez en haar manager.
 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees