Maradona zal zijn contract bij Al-Wasl uitdoen

Maradona zal zijn contract bij Al-Wasl uitdoen

Foto: reuters

De Argentijnse voetballegende Diego Maradona zal zijn contract bij zijn team Al-Wasl uit Dubai gewoon uitdoen. Dat maakte de club bekend.

Pluisje, die nog een contract heeft tot eind volgend seizoen, had er een dikke week geleden nog mee gedreigd de club te verlaten als er geen versterkingen kwamen.

'Ik heb onlangs van het bestuur van Al-Wasl de belofte gekregen dat er nieuwe kwaliteitsvolle spelers naar de club zullen komen. Die belofte moet worden nageleefd, anders keer ik terug naar Argentinië. Geen enkele ploeg heeft mij gecontacteerd. Ik heb hier nog een contract voor een seizoen en wil dat respecteren. Maar als de directie niet ingaat op mijn vraag, zie ik mij verplicht te vertrekken', klonk het toen. Na een gesprek met het bestuur zouden de plooien nu echter opnieuw zijn gladgestreken.

Maradona is sinds juni 2011 aan de slag in de Verenigde Arabische Emiraten. Daarvoor was hij bondscoach van Argentinië. Na de 4-0 nederlaag tegen Duitsland in de kwartfinale van het WK 2010 in Zuid-Afrika, diende hij zijn ontslag in bij de Albiceleste.
 

Corrigeer