Beauty

Oranje domineert de zomerse make-up

Zonnig weer zorgt voor meer kleur op straat en ook uw make-up mag dan iets opvallender. Tijd dus om dé kleur van 2012, tangerine tango, ook in uw beautycase toe te laten.

Zowel de kledingcollecties en interieurcollecties kleuren dit jaar opvallend oranje, maar ook oranje make-up is dit seizoen niet enkel voorbehouden voor Nederlanders op Koninginnedag of tijdens het Europees Kampioenschap. De kleur van onze noorderburen werd ook gespot op talloze catwalks en in de make-upcollecties. 

 

LIPPEN

Vergeet rode lippen om een opvallende look te creëren, met een oranje kleur lukt dat nog veel beter. U hebt er zelfs niet echt een bruin tintje voor nodig, zolang u maar de juiste tint vindt die bij uw huidtype past.

Producten op de foto: Fire Cracker van Topshop, Chanel Rouge Coco Shine in Sari d'eau en Dior Orange Cancan.

OGEN

Oranje op en rond uw ogen is al een stapje moeilijker te realiseren zonder dat u er carnavalesk (of erger nog: ziek) uitziet. Niettemin is het toch het experimenteren waard, zeker bij wie gezegend is met blauwe ogen. Zwak het heftige oranje af door te combineren met bruine- of nudetinten.

Producten op de foto: oranje pigment van M.A.C. en Chanel ombre essentiel blazing gold.

NAGELS

Vindt u oranje op uw gezicht toch nog te heftig? Ga dan voor de veilige optie en voorzie vinger- en teennagels van een opvallend kleurtje.

Producten op de foto: Orange, it's obvious van Essie, A roll in The Hague uit de Holland Collection van O.P.I. en Femme Fatale van Only You (verkrijgbaar bij Ici Paris XL).

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees