Seks & Relaties

Zo maak je meer van een flirt

Zo maak je meer van een flirt

Foto: shutterstock

Heb je regelmatig spannende maar vrijblijvende momenten met een man wiens naam je liever mee op je brievenbus zou willen schrijven, is het tijd voor actie.

- Maak hem duidelijk dat je meer met hem wil delen dan enkel de lakens. Probeer af te spreken om dingen te doen die jullie allebei leuk vinden, niet enkel om ‘thuis televisie te kijken’.

- Wees leuk gezelschap. Ga niet zeuren omdat je je heimelijk te kort gedaan voelt, maar toon dat je een fijne vrouw met humor en een eigen leven bent.

- Pak het stap per stap aan. Laat hem merken dat je interesse hebt, maar overdrijf niet. Concreet: stel gerust voor om een dagje naar zee te gaan, maar niet om je ouders te ontmoeten.

- Toon je sterk. De kans bestaat dat hij je leuk vindt, maar net niet leuk genoeg. Beëindig in dat geval ook je vrijblijvende relatie en geef jezelf geen hoop dat hij stiekem alsnog naar je verlangt.

- Verwacht niet van hem dat hij je veelbetekenende blikken kan lezen: je zal duidelijker moeten zijn als je hem wil vertellen dat je meer van hem verwacht.
 

Corrigeer

In het nieuws

Het beste van Enkel voor abonnees