Vakantie

Brugs viersterrenhotel beste van België

Brugs viersterrenhotel beste van België

Hotel De Tuilerieen in Brugge Foto: Zoover

BRUGGE - Zoover, een onafhankelijke website die beoordelingen over vakantieaccommodaties in binnen- en buitenland bundelt, heeft haar jaarlijkse Zoover Awards uitgereikt. Consumenten over heel Europa beoordelen de verschillende accommodaties.

Voor België zijn er vier verschillende awards: beste hotels, beste campings, beste bed & breakfasts en beste appartementen. Per categorie krijgen maximaal 25 accomodaties een Zoover award.

In de categorie 'beste hotel' staat hotel De Tuilerieen in Brugge aan de top. Op de tweede plaats staat Martin's Patershof in Mechelen en Hotel Loreto, ook in Brugge, sluit de top drie af. Het Brugs viersterrenhotel De Tuilerieen wordt geloofd om haar perfecte ligging in het centrum van de stad, maar ook de romantische kamers zorgen voor de goede quotering. Het hotel is nochtans niet goedkoop met een kamerprijs van 269 euro per nacht.

Voor de campings vielen Strooiendorp (De Haan), Minicamping L'Escargot (Theux) en 't Massenhof (Bredene) in de prijzen. De drie beste Bed & Breakfasts zijn De Waterzooi (Gent), Chambre Plus (Gent), Guesthouse Huis ’t Schaap (Brugge). Ten slotte riepen de Zoover-bezoekers ook nog de beste appartementen uit: Aplace (Antwerpen), Langedoc (Oostende), Slapen in Apen (Antwerpen).

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees