Celebs

Beth Ditto trouwt met vriendin

Beth Ditto trouwt met vriendin

Foto: photonews

Beth Ditto, de flamboyante frontvrouw van de band 'The Gossip', zal volgend jaar in het huwelijksbootje stappen met haar vriendin Kristen Ogata.

'Kristen en ik gaan volgend jaar trouwen. Ons huwelijk zal plaatsvinden in Hawaii, omdat mijn vriendin daar opgroeide', vertelde Ditto in een exclusief interview met het magazine BANG. Hoewel haar manager liever zou hebben dat ze in april trouwt -ze kan er niet bij zijn in juni-, weigert de zangeres resoluut: 'Ik trouw niet in april, dan is het regenseizoen in Hawaii'.

Kristen Ogata werke al enkele jaren als assistente voor Beth Ditto voor ze een relatie begonnen. Hoewel ze verliefd werd op haar assistente, was Ditto nog samen met de transgender Freddie Fagula. 'Ik hield mijn gevoelens geheim, maar tegelijk vroeg iedereen zich af: 'Hoe lang zou het duren voor die twee samen zijn?', vertelt Ditto over die periode. 'Ik voelde me alsof ik Freddie bedroog, maar ik heb nooit iets verkeerd gedaan. Ik was negen jaar samen met Freddie en ik was altijd bang dat het zou eindigen. Met Kristen is het anders, zij maakt me compleet'.

Op 14 mei komt 'A Joyful Noise', de nieuwe plaat van Gossip, uit.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees