Seks & Relaties

Op deze plaatsen zoek je de ware beter niet

Op deze plaatsen zoek je de ware beter niet

Foto: Shutterstock

Ben je single en helemaal klaar voor een relatie, dan is het belangrijk om te weten op welke plaatsen je kans maakt om de ware tegen het lijf te lopen. In de supermarkt, op de tram en in je stamcafé bijvoorbeeld maak je een goede kans. Maar er zijn ook plaatsen die je beter mijdt als je op zoek bent naar iets blijvends. Een overzicht.

Het toilet
Stel: je bent op een feestje en je moet dringend naar het toilet. Je wil de lange wachtrij vermijden en kruipt snel in een van de mannentoiletten. Als je buiten komt, spot je een aantrekkelijke man. Wil je hier echt een gesprek met hem aanknopen? Wij dachten het niet. Tip: wil je deze knapperd echt beter leren kennen, wacht dan om hem aan te spreken tot hij weer op de dansvloer staat. Dit geldt uiteraard ook voor mannen die een vrouw willen verleiden.

De gevangenis
Sommige mensen hebben een zwak voor bad boys/girls en vallen dan ook op gevangenen. Laat ons eerlijk zijn: praten via een telefoon met een glazen wand tussen jullie is niet bevordelijk voor een prille relatie. Als jullie geluk hebben krijgen jullie af en toe quality time in een aparte kamer, waar veel andere koppels reeds hun ding hebben gedaan. Romantisch is anders, lijkt ons.

Een LAN-party
Op een LAN-party komen mannen en vrouwen met een passie voor gamen samen om te gamen – wat anders? - en te socializen. Maar de kans is wel heel klein dat je jouw ware hier ontmoet. Misschien hou jij wel van andere spelletjes dan je vlam, wat al bij de eerste kennismaking voor strubbelingen kan zorgen.

Op je werk
Ja, het kan een kick geven om iets te beginnen met die bloedmooie nieuwe secretaresse of met jouw nieuwe baas. Maar romances op het werk lopen heel vaak fout af en dan word je voor de rest van je carrière herinnerd aan de pijnlijke breuk. Tenzij je van job verandert, maar dat zal je wellicht ook niet gelukkig maken.

In Kentucky
Volgens de website The Daily Beast, is Lexington de slechtste plaats ter wereld om je ware te ontmoeten. Uit statistieken blijkt namelijk dat de stad slecht scoort op emotionele gezondheid. In één ding blinkt de plaats wel uit: echtscheidingen. Hier wegblijven is de boodschap.

Bij de psycholoog
Herinner je hoe Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) uit ‘Sex and the City’ haar lief Seth (Jon Bon Jovi) ontmoette in de wachtkamer van de psycholoog? Dan weet je vast ook nog dat hun romance heel vroeg afgesprongen is. Zij viel op de verkeerde mannen, hij had genoeg van vrouwen na de eerste vrijpartij. Als je hier de ware denkt te vinden, wees dan voorbereid op een hobbelig relatieparcours.

Op Facebook
Je zou het misschien niet verwachten, maar sommige mannen en vrouwen gebruiken Facebook om een onenightstand te versieren. Voegt een knappe man je toe, vindt hij meteen alles leuk wat je doet en wil hij dezelfde avond nog afspreken omdat jullie volgens hem veel gemeen hebben? Trap dan niet in zijn val. Dit is jouw ware niet, gewoon een opportunist die eens van de grond wil gaan.
 

Corrigeer

In het nieuws

Het beste van Enkel voor abonnees