KA Avelgem in finale Unizo wedstrijd

KA Avelgem in finale Unizo wedstrijd

Foto: pma

AVELGEM - Het zevende jaar hout en metaal van het KA Avelgem trekt vrijdag naar Leuven voor de finale van de Unizo Prijsondernemingszin 2012. Ze ontwikkelden voor het vak P.A.V. een gezelschapsspel rond wielrennen.

’Het idee ontstond in groepsverband’, zeggen Timo, Brian, Bijorn, Anthony, Bart, Bruce, Michael en Yordi. 'We wilden iets doen rond wielrennen omdat het in de streek zeer populair is. Ons gezelschapsspel is bijzonder origineel en volledig aanpasbaar aan de wensen en leeftijd van de spelers. Bovendien kan het uitgebreid worden met diverse extra modules', leggen de leerlingen uit.

Alle wielerwedstrijden kunnen correct op schaal nagespeeld worden. Er zitten beklimmingen en afdalingen in, maar je kan ook vallen of pech hebben. En natuurlijk zijn er ook 'viptoestanden'.

'Het spel kan individueel of met teams gespeeld worden. Alle foto’s op de kaarten hebben we zelf gemaakt, net zoals we alle vragen zelf bedacht bedacht hebben. We zijn er wel trots op en hopen dat we iemand vinden die ons wil sponsoren om het effectief op de markt te brengen. Want we zijn er van overtuigd dat er een groot publiek voor is', vertellen de jongens. 'De prijs winnen zou ons alvast een duw in de rug kunnen geven.’

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio