Celebs

FOTOSPECIAL. Setbezoek nieuwe film K3

De opnames van de nieuwe K3-film draaien op volle toeren, en dus mochten we bij Studio100 op setbezoek. Alle ogen waren natuurlijk op Josje gericht. Zij maakt haar filmdebuut én het was haar eerste publieke optreden sinds haar relatie met grote baas Gert Verhulst uitlekte.

K3 bengeltjes, de vierde K3-film, wordt opgenomen in de Studio 100-gebouwen in Londerzeel. Voor blonde Josje Huisman haar filmdebuut, en dus wilde iedereen op de set gisteren met haar praten. Niet alleen daarom natuurlijk. Het was ook Josjes eerste publieke verschijning sinds een maand geleden haar relatie met Studio 100- en K3-baas Gert Verhulst bekend geraakte.

Toen Verhulst drie dagen na de onthulling de boekvoorstelling van Njam!-kok Roger Van Damme presenteerde, haalde hij meteen de druk van de ketel door zélf enkele grapjes te maken over jonge Hollandse ambitieuze huisvrouwen.

Zou Josje bij haar eerste publieke verschijning ook zo gevat uit de hoek komen en reageren op de smeuïge verhalen die de voorbije weken (vooral in de Nederlandse pers) verschenen? Helaas, de persdienst van Studio100 stak daar een stokje voor. Zelfs de ‘toevallig' aanwezige medewerkers stelden zich strategisch op om de pers in de gaten te houden. ‘Er is zo weinig tijd dat we een heel kort groepsinterview georganiseerd hebben', klonk het. Met de klemtoon op: héél kort.

Wie op een update in de Gert en Josje-soap had gehoopt, kwam dus van een kale reis thuis. Over de film willen de K3'tjes natuurlijk wél het een en het ander kwijt. Of ze het niet jammer vinden dat ze in de plaats van een droomprins genre Brad Pitt als tegenspelers Chris Van den Durpel, Jacques Vermeire en Michel Van Dousselaere hebben? ‘O, maar Winston Post (de Nederlandse bink die ook te zien is in hun sitcom Hallo K3, ndvr.) doet ook mee en die vind ik ook geen misse kerel', grapt Kristel. ‘Brad Pitt kon helaas niet. Maar de Jacques doet mee, dat maakt veel goed', vult Karen aan. Josje houdt wijselijk de lippen op elkaar. Droomprinsen, dat blijft voorlopig een iets te heikel onderwerp.

In de film worden Karen, Kristel en Josje per ongeluk tot bengeltjes gebombardeerd die 24 uur lang braaf moeten zijn. ‘Natuurlijk doen wij ook wel eens stoute dingen!', zeggen de drie. Kristel bekent dat ze als tiener wel eens spijbelde. Volgens Karen zou haar moeder volmondig beamen dat ze als kind een bengel was, en dat is dan nog zacht uitgedrukt.

Drol in brand

Josje spant evenwel de kroon. ‘Ik had eens gelezen dat je een drol in een krant moest draaien, die in brand steken, aanbellen bij de buren en dan snel weghollen. De grap is totaal mislukt, ik ben zelfs betrapt, maar ik vond het zelf redelijk gedurfd.'

‘De regisseur durven we ook te pesten', gaat Karen verder. ‘Behalve als we dreigen uit te lopen, want dan wordt iedereen zenuwachtig. Het zijn zo al lange dagen! Ik ben liever ook op tijd thuis om mijn zoontje in bed te kunnen stoppen. Al blijft het leuk om een film op te nemen. Als je in de bioscoop dan de begingeneriek ziet en je naam verschijnt keigroot op het witte doek.... dat is het allerstrafste moment!'

‘K3 bengeltjes' komt op 12 december in de bioscoop.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees