Celebs

Schoonbroer actrice Jennifer Hudson schuldig aan familiemoord

Schoonbroer actrice Jennifer Hudson schuldig aan familiemoord

Foto: Photonews

De schoonbroer van Oscar-winnares Jennifer Hudson werd schuldig bevonden aan de moord op de moeder, broer en het 7-jarige neefje van de actrice en zangeres. William Balfour kan hiervoor levenslang krijgen.

De actrice barstte in tranen uit toen ze hoorde dat Belfour schuldig was aan de drievoudige moord. 'We bidden dat God de heer Balfour deze afschuwelijke daden vergeeft en hem ooit tot inkeer en berouw brengt', verklaarden Jennifer en haar zus Julia bij het verlaten van de rechtbank. De zussen bedankten de openbare aanklagers voor hun 'toewijding en onvermoeibare inzet' en prezen de politie en de getuigen.

De 31-jarige Balfour zou in oktober 2008 door het lint zijn gegaan omdat hij vermoedde dat Julia Hudson, met wie hij destijds relatieproblemen had, een ander had. Het voormalige bendelid ging naar het ouderlijk huis van de Hudsons en schoot daar achtereenvolgens de 57-jarige moeder en de 29-jarige broer van Jennifer dood.

Vervolgens zou Balfour de 7-jarige Julian, Julia's zoon uit een eerdere relatie, hebben meegenomen. Het kind werd drie dagen later dood aangetroffen in een auto.
Balfour vertrok geen spier na zijn veroordeling. Zijn advocaat heeft al aangegeven in beroep te gaan. Balfour krijgt zijn straf op 8 juni te horen.

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees