Seks & Relaties

Opscheppen over penis maakt hem gelukkig

Opscheppen over penis maakt hem gelukkig

Foto: Shutterstock

Mannen letten er steeds op dat ze stoer overkomen. Als ze een relatie hebben, stellen ze het ook op prijs dat hun geliefde die stoerheid ondersteunt. Wij verklappen over welke talenten van je lief je mag pochen tegen je vrienden, en over welke romantische kunsten je beter zwijgt.

WEL OPSCHEPPEN

De grootte van zijn lid – Een man voelt zich nog mannelijker als hij via via verneemt dat je in de wolken bent met zijn lid.

Zijn kustalent – Ook dit doet geen afbreuk aan zijn ego. Ben je een jaloers type, dan verzwijg je zijn kustalent beter. Wie weet wil een van je vriendinnen in een dronken bui onderzoeken of jouw bewering klopt.

Orgasmes – Hij heeft je naar je hoogtepunt geloodst en is daar bijzonder trots op. Delen maar!

Zijn zachte kant – Brengt hij je enthousiast een kommetje soep als je met een zware verkoudheid in bed ligt? Dan heeft hij niets liever dan dat je hem ophemelt bij je vriendinnen en jouw moeder.

Zijn uithoudingsvermogen – Hij is zelf bijzonder trots op zijn uithoudingsvermogen tijdens het vrijen. Als het van hem afhangt, mag iedereen weten over welk bedtalent hij beschikt.

Zijn complimentjes – Ook al zegt hij dat je haar naar gras ruikt, hij beschouwt dit als een poëtisch getint compliment. Schep er dus maar lekker over op tegen jouw en zijn vrienden.

NIET OPSCHEPPEN

Bedpraat – Misschien windt hij je wel af en toe op met vieze woorden. Dat is goed voor jou, maar je hoeft zijn woordenschat niet te introduceren aan derden. Wellicht maken zij er vroeg of later grapjes over en zal hij nooit meer op die manier tegen je praten tijdens seks.

Jullie koosnaampjes – Ook hier maken vrienden maar al te graag grapjes over. Houd jullie ‘poepie’, ‘bolleke’, ‘beertje’ en consorten dus alleen voor jullie.

Scheergewoonten – Doe je vriend en je vrienden een plezier: snijd dit intieme onderwerp niet aan. Je wil het toch niet over zijn snit daar beneden hebben tijdens een gezellig etentje of een cocktailavond?

Knuffelgewoonten - Dit is een brug te ver. Knuffels zijn een rechtstreekse aanslag op de mannelijke stoerheid. 

Corrigeer

In het nieuws

Het beste van Enkel voor abonnees