Canadese zombies waarschuwen voor natuurrampen

Canadese zombies waarschuwen voor natuurrampen

Foto: Emergency Info BC

Het bestuur van de Canadese provincie British Columbia gooit zombies in de strijd om zijn website over de risico's op natuurrampen in de streek te promoten.

In een nepcampagne lichten de lokale autoriteiten de bevolking in over hoe ze zich moeten voorbereiden op een aanval van levende doden en wordt stilletjes informatie over echte hulpbronnen voor het geval dat zich een natuurramp voordoet meegegeven.

'Hoewel we denken dat de kans dat een zombie op uw deur klopt, aan de kleine kant is, mensen we dat indien u klaar bent voor zombies, u klaar bent voor eender welke ramp', stelt de website van Emergency Info BC.

De online-campagne wordt voorgesteld als een 'survivalblog na een zombie-aanval'. Hij geeft richtlijnen over hoe je moet handelen na een epidemie die mensen in zombies transformeert, een kaart met risicogebieden in British Columbia en instructies over het materiaal dat je best meeneemt in je overlevingskit.

Volgens Emergency Info kan British Columbia, behalve door een zombie-aanval, worden getroffen door overstromingen, aardbevingen of tsunami's.

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees