Celebs

'Michelle Obama vertrouwt Barack niet'

'Michelle Obama vertrouwt Barack niet'

Foto: photonews

First lady Michelle Obama vertrouwt haar man niet in de aanwezigheid van andere vrouwen en laat hem obsessief controleren. Dat schrijft Edward Klein in zijn boek 'The Amateur' over de eerste ambtstermijn van Barack Obama.

'Michelle vertrouwt Barack helemaal niet', schrijft de voormalig hoofdredacteur van de New York Times Magazine in 'The Amateur'. 'Ze wil verslag van al zijn bewegingen en komt voortdurend onaangekondigd langs. Haar omgeving weet dat ze er op staat om te weten met welke vrouwen Barack contact heeft gehad en in wie van hen hij geïnteresseerd leek'.

Volgens Klein wordt er in het Witte Huis veel gesproken over het obsessieve gedrag van de First Lady. 'De meeste mensen hebben na jaren huwelijk vertrouwen in hun partner en hoeven hem of haar niet meer overal te volgen', aldus Klein. 'Maar Michelle Obama weet zoalls iedereen van de fratsen van John F. Kennedy en denkt: 'mijn man is jong en knap, net als hij'.

Bovendien zou Michelle het ook niet kunnen vinden met Oprah Winfrey, de beroemde talkshowpresentatrice wiens steun zeer belangrijk is voor de campagne van Obama. 'Ze is jaloers omdat haar man de verkiezingsstrategie van Oprah belangrijker vindt dan die van haar', klinkt het. 'Ze vindt het niet leuk dat Barack en Oprah zo close zijn en beledigde haar door te zeggen dat ze 'niet van dikke mensen houdt'.

 

 

 

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees