Didier Drogba: 'Nog geen aanbod gekregen van Barcelona'

Didier Drogba: 'Nog geen aanbod gekregen van Barcelona'

Foto: REUTERS

De Ivoriaanse aanvaller Didier Drogba heeft vrijdag op een persconferentie de speculaties over zijn toekomst weerlegd.Zo zou de Spaanse grootmacht FC Barcelona interesse tonen. 'Er zijn veel geruchten, maar ik heb nog geen aanbod gekregen', verzekerde Drogba.

Het contract van Drogba loopt op het einde van dit seizoen af. 'De finale zaterdag is belangrijker dan mijn toekomst', zei de 34-jarige aanvaller. 'De geruchten over Barcelona zijn trouwens uit de lucht gegrepen.'

De Ivoriaan wil zaterdag een eerste Europese titel op zijn palmares schrijven. 'Nadien zien we wel wat er gebeurt, maar ik ben klaar om rond de tafel te zitten met eigenaar Roman Abramovich', besloot Drogba.

Chelsea heeft voor zaterdag nog enkele blessurezorgen. De Franse flankspeler Florent Malouda raakte afgelopen zondag geblesseerd aan de hamstrings tijdens de competitiewedstrijd tegen Blackburn (2-1). 'Hij traint opnieuw mee, maar we moeten nog afwachten', aldus Chelsea-trainer Roberto Di Matteo.

De Fransman maakte aanspraak op een basisplaats, wegens de schorsingen van Ramires en Raul Meireles. Di Matteo maakte zich minder zorgen over centrale verdedigers Gary Cahill en David Luiz. 'Ze trainden een hele week mee, het ziet er goed uit.'
 

Corrigeer