Celebs

Haha, mijn man is een komiek

FOTOSPECIAL. Vijf vrouwen van bekende komieken over humor

Zijn de buikspieren van vrouwen die samenleven met een grappige man beter ontwikkeld? Of wordt er thuis toch minder gelachen dan tijdens een gemiddeld optreden? Vijf vrouwen vertellen hoe het is om samen te leven met een grappige man.

Griet Melis (30) leerde haar vriend Bart Cannaerts kennen tijdens een spelletje Pictionary op een feestje. Al vrij snel wist ze dat ze op dezelfde golflengte zaten.

'Niets is zaliger dan de dag te beginnen met een glimlach. Dan kan ik er tegenaan. Bart en ik lachen heel vaak samen. Niet dat we continu moppen zitten te tappen, maar humor helpt ons het leven te relativeren. Bart is iemand wiens glas steeds halfvol is, een optimist. Als ik mijn ergernissen over bijvoorbeeld een onvriendelijke kassierster in de supermarkt uit de doeken doe, dan vindt Bart het bijzonder grappig om me daar in te zien opgaan. In geen tijd sta ik dan met mezelf te lachen en ben ik het voorval alweer vergeten.' 'Ik vermoed dat mijn kleine vrouwelijke, neurotische trekjes voor Bart heel vaak een bron van inspiratie zijn. Dan zegt hij plots: Ah, daar ga ik iets mee doen! En later zie ik die situatie in een uitvergrote vorm terug op het podium.'
www.bartcannaerts.be
Foto: Marco Mertens 

 


 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees