Deze week in de boekskes

Dag Allemaal serveert ons het duistere verleden van Lesley-Ann Poppe, terwijl Story uitpakt met de jeugdfoto's van Maggie De Block en een groot probleem voor Debby Pfaff.

 Nooit eerder gezien: de lugubere fase van Lesley-Ann Poppe. Met die zin klopt Dag Allemaal deze week aan de deur. Voor het verhaal toont het weekblad foto's van een zestienjarige Poppe in een zwarte, leren outfit, met zware make-up en gitzwart haar. Blijkbaar speelde Poppe vroeger in het black metal-groepje Opus Nocturnales op het keyboard.

Weekblad Story kon deze week exclusief rondneuzen in het privé-album van staatssecretaris Maggie De Block. Dat levert enkele fijne quotes als 'Zoals je kunt zien was ik een echt meisje', 'Ik ging toen al goedlachs door het leven' of 'Hier kan je al mijn optimisme zien' op. 

Debby Pfaff houdt schrijft elke week een column over haar nakende huwelijk in Story. Deze week blijkt dat de bruid-in-spe onbewust toch zenuwachtig is. 'Ik moet niet te hard juichen: mijn lip staat vol koortsblaasjes', lezen we. Hopelijk vindt Debby snel nog een zalfje, want dit weekend is het zo ver. Dan stappen Debby en Nicolas (eindelijk) in het huwelijksbootje. 

Dag Allemaal gaat ook deze week verder met de grote BV-enquête. Nu komt het thema 'liefde, relaties en toekomst' aan bod. Enkele nobele onbekenden krijgen uitgebreid de kans om in de glazen bol te kijken van BV's. Over Tom Boonen lezen we 'Tom zou zijn Lore wel eens beter mogen behandelen. Ze verdient het niet om telkens zo teleurgesteld te worden door hem'

 

 

Corrigeer

RECENT NIEUWS

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees